Sport

S-au tras la sorți semifinalele Champions League. Cu cine va juca Real Madrid

S-au tras la sorți meciurile din semifinalele Uefa Champions League. Prima manșă va avea loc peste mai puțin de două săptămâni.
  • Real a eliminat-o în sferturi pe Bayern Munchen/ Foto: uefa.com/ getty images

    Real a eliminat-o în sferturi pe Bayern Munchen/ Foto: uefa.com/ getty images

Finalistele din sezonul trecut, Real Madrid și Atletico Madrid, se vor întâlni în penultimul act al competiției. Echipa lui Zinedine Zidane s-a calificat în această fază după 2-1 și 4-2 cu Bayern Munchen, iar Atletico a trecut cu 2-1 la general de Leicester City.

Anul trecut, Real Madrid a învins-o la penalty-uri pe Atletico în finala de la Milano, scor 5-3, după ce în primele 90 minute a fost egalitate, 1-1. Cele două formații s-au întâlnit și în finala din 2014, când Real a câștigat cu 4-1 după prelungiri.

În a doua semifinală, AS Monaco va da piept cu Juventus Torino. Francezii au eliminat-o în sferturi pe Borussia Dortmund, 3-2 și 3-1, iar Juventus a trecut de FC Barcelona, 3-0 și 0-0. Partidele tur vor avea loc în perioada 2-3 mai, iar cele retur pe 9 și 10 mai 2017.

UPDATE ORA 20:30 

Programul semifinalelor:

Marți, 2 mai: Real Madrid - Atletico Madrid (ora 21:45)
Miercuri, 3 mai: AS Monaco - Juventus (ora 21:45)
Marți, 9 mai: Atletico Madrid - Real Madrid (ora 21:45)
Miercuri, 10 mai: Juventus - AS Monaco (21:45)

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.