U-BT, gata de marea finală. Jucan: ”Steaua e o echipă tare, dar vom reuși să-i oprim”

U-BT, gata de marea finală. Jucan: ”Steaua e o echipă tare, dar vom reuși să-i oprim”
U-BT Cluj va evolua împotriva Stelei, vineri, de la ora 19:45, la Sala Sporturilor Horia Demian, în primul meci din finala Ligii Naționale de baschet masculin.

Va fi al șaselea duel dintre cele două formații din acest sezon. Clujenii pornesc cu un bilanț pozitiv în fața "roș-albaștrilor": 4 victorii în campionat și încă una în Cupa României.

"Nu va fi ușor, Steaua are o echipă foarte bună, au început să joace din ce în ce mai bine, vor fi o nucă tare, însă nu trebuie să ne sperie absolut nimic. Avem avantajul terenului propriu, avem acești suporteri minunați care, s-a văzut și la meciul cu Oradea, pot face diferența, sper și cred cu tărie că la ora meciului vom fi apți din punct de vedere mental, în primul rând, și vom avea intensitatea și concentrarea necesare pentru a reuși să câștigăm. Am o rugăminte pentru fanii care vor veni la meciuri, îi așteptăm pe toți să vină îmbrăcați în alb, să creăm o atmosferă foarte frumoasă la aceste jocuri!", a declarat antrenorul de la U-BT, Mihai Silvășan, pe site-ul clubului.

"Am ajuns în finală, asta ne-am dorit, iar acum depinde doar de noi dacă vom reuși să aducem încă un titlu acasă. Steaua este o echipă tare, le știm jocul, sunt prima echipă din campionat la recuperări ofensive, au niște shooteri foarte buni, însă eu zic că vom reuși să îi oprim și să aducem titlul acasă. Nou veniții Falker și Curry sunt foarte buni, Falker este un pivot care se bate foarte tare sub panou la recuperări ofensive, aruncă bine din zona de trei secunde, iar Curry este un shooter extraordinar, am vazut asta la meciul din Cluj, cum îl lași o secundă liber, cum aruncă", a spus căpitanul "studenților", Tudor Jucan.

U-BT Cluj s-a calificat în finală după ce a trecut cu 3-2 la general de campioana en-titre, CSM Oradea. Steaua a ajuns aici după 3-1 cu CSU Sibiu.

Echipa clujeană are patru titluri interne, iar ultimul trofeu a fost cucerit în 2011.

U-BT Cluj - Steaua CSM Eximbank se joacă vineri, de la ora 19:45, la Sala Sporturilor Horia Demian. Meciul 2 din finală va avea loc duminică, de la ora 19:00, în aceeași locație. Al treilea se va disputa pe terenul steliștilor. Meciurile din fazele eliminatorii ale campionatului se dispută după sistemul 3 victorii di n 5 meciuri. Partidele vor putea fi urmărite și la televizor, pe Digisport.

INFORMAȚII BILETE:

Meciul 1: Vineri, 19 mai 2017, ora 19.45

Meciul 2: Duminică, 21 mai 2017, ora 19.00

Se vor pune în vânzare bilete la casieria Sălii Sporturilor "Horia Demian" în ziua de joi, 18 mai, între orele 15 și 19. Se vor putea achiziționa bilete pentru ambele jocuri.

Prețul unui bilet în fazele superioare ale LNBM este, ca în fiecare an, 20 de lei, iar suporterii vor trebui să ocupe locul indicat pe tichete. Bilete se vor putea achiziționa doar în partea de sus a tribunelor, sectoarele de jos fiind rezervate abonaților.

Abonații care nu și-au ales un loc în Sala Sporturilor "Horia Demian" vor putea ocupa orice loc liber găsesc în sectoarele de jos, altele decât cele deja rezervate de alți abonați. Abonații sunt rugați să vină mai devreme la Sală pentru a-și ocupa locurile.

Elevii și studenții beneficiază de 50 la sută reducere pe baza carnetului de elev, respectiv a cardului Omnipass. Reducerea se aplică doar la casa de bilete, nu și online.

Loading...
Comenteaza