Sport

U-BT și-a aflat adversarul din sferturile Cupei României

Echipa lui Silvășan va întâlni gazda competiției, CSU Sibiu, pe 14 februarie 2017, conform tragerii la sorți efectuate la sediul Federației Române de Baschet.
  • Foto: Sandor Manases, U-BT.ro

    Foto: Sandor Manases, U-BT.ro

"Am picat cu echipa gazdă, dar nu ne temem de niciun adversar. Vom merge la Turneul Final doar cu gândul de a câștiga trofeul", a spus antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, luni, pe site-ul clubului.

În celelalte partide din sferturi, BC Mureș va da piept cu Phoenix Galați (15 februarie), BC Timișoara va juca cu campioana en-tire CSM Oradea (15 februarie), iar Steaua CSM EximBank va înfrunta SCM Craiova (14 februarie). În semifinale se vor întâlni învingătoarele dintre Cluj/Sibiu și Steaua/Craiova, respectiv câștigătoarele dintre Timișoara/Oradea și Mureș/Galați. Semifinalele se vor disputa pe 16 februarie, iar finala, pe 17.

"Studenții" au câștigat ultima ediție a Cupei pe 11 aprilie 2016, după o finală cu CSM Oradea, încheiată cu scorul de 82-75 pentru echipa clujeană. U-BT a învins formația orădeană și în Supercupa României, cu 70-67, pe 15 septembrie 2016.

 

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.