Sport

”U” Cluj, cea mai mare asistență din România la meciurile din week-end

Universitatea Cluj a avut cel mai mare număr de spectatori prezenți pe stadion la meciurile din week-end, depășind inclusiv partidele din Liga 1.
  • ”U” Cluj a fost încurajată de peste 6000 fani la meciul cu CFR 2/Foto: Jucan Marius Fotograf

    ”U” Cluj a fost încurajată de peste 6000 fani la meciul cu CFR 2/Foto: Jucan Marius Fotograf

Sâmbătă, la primul meci din Liga a III-a, "Șepcile roșii" au fost încurajate de 6.200 suporteri pe Cluj Arena. Echipa lui Marius Popescu a remizat cu CFR 2, scor 1-1. Dorin Goga a deschis scorul pentru "studenți" din lovitură liberă (58), iar Alexandru Petruș a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap (88).

Într-o altă partidă din Liga a III-a, Petrolul Ploiești a avut 4.000 spectatori pe Ilie Oană în victoria cu Unirea Domnești.

Cu asistența înregistrată în week-end, Universitatea Cluj a depășit numărul de spectatori prezenți la meciurile din etapa a opta din Liga 1. Cel mai mare număr de fani în această rundă a fost la meciul Steaua - FC Botoșani 2-0 (5.814), notează lpf2.ro. Cea mai slabă prezență a suporterilor s-a înregistrat la Astra - Juventus București 2-0 (300).

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.