Sport

“U” Cluj, revenire spectaculoasă în al patrulea amical al iernii

Echipa clujeană a remizat, scor 4-4, cu formația Metalurgistul Cugir, într-un meci de pregătire.
  • foto Cristi Cosma / fcuniversitateacluj.ro

    foto Cristi Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Publicitate
 

Prima parte a jocului a fost dezastruoasă pentru clujeni, tabela indicând la pauză 1-4 pentru oaspeți. Pentru Cugir au înscris Saucă, Codrea și Făgărășanu de două ori, iar Lemnaru a redus din diferență pentru "U" Cluj.

Primul 11 al "Șepcilor roșii" a fost: Pop - Potcoavă, Telcean, Abrudan, Chiș - Saroși, Salcău, Ursu, Hațiegan, Greu - Lemnaru. Pentru Metalurgistul Cugir au evoluat: Bănică - Taban, Negrescu, Itu, Popa, Săucă, Vărănean, Sorian, Șuteu, Făgărășanu, Codrea.

În a doua repriză, elevii lui Adrian Falub și-au revenit și au controlat în totalitate jocul. Golurile lui Ene, Onicaș și Lemnaru au contribuit la revenirea Universității, iar la final scorul a fost 4-4.

Pentru "U" au jucat în partea a doua: Gorcea - Takacs, Onicaș, Cordoș, Manu - Giurgiu, Florescu, Micaș - Ursu, Goga, Ene. Următorul meci al "studenților" va fi cu Industria Galda de Jos, duminică, 11 februarie, ora 13:00.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.