Sport

VIDEO Slam dunk “a la Cluj”, în topul celor mai spectaculoase faze ale săptămânii

Reuşita fundașului echipei U-BT Cluj-Napoca în meciul cu Keravnos Nicosia se află în topul săptămânal realizat de FIBA Europe Cup.
  • foto u-bt.ro

    foto u-bt.ro

Publicitate
 

Slam dunk-ul lui Kuti Nandor se află pe locul 3 între cele mai frumoase faze ale etapei. U-BT a învins miercuri, în deplasare, campioana Ciprului, Keravnos Nicosia. În meciul contând pentru Grupa L a FIBA Europe Cup, echipa clujeană a reușit să treacă peste absența pivotului Ousmane Barro, impunându-se la final cu 71-67. În urma acestui rezultat, clujenii se află pe locul 2 în grupa din care mai fac parte Donar Groningen din Olanda și Belfius Mons-Hainaut din Belgia.

Remarcații echipei conduse de Mihai Silvășan în victoria din Cipru au fost extrema Lassanah Kromah (28 de puncte, 6 recuperări, 5 pase decisive) și pivotul Adomas Drungilas (11 puncte, 14 recuperări, 3 pase decisive).

În ciuda faptului că a reușit doar 5 puncte, Kuti Nandor a reușit să se facă remarcat printr-un dunk spectaculos, care a ajuns pe podium în topul celor mai frumoase faze ale etapei din FIBA Europe Cup.

Vezi slam dunk-ul lui Kuti la secunda 20:

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.