Termeni şi Condiţii

Site-ul www.ziuadecj.ro este operat de compania News Portal SRL, cu sediul în jud. Cluj, loc. Cluj Napoca, str. Inău, nr. 19, ap. 1, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J12/1430/2010, având cod unic de înregistrare RO27365122 şi adresa de corespondenţă pe Str. Câmpul Pâinii nr. 3-5, Cluj-Napoca, cu cont IBAN RO95 BTRL RONC RT03 8053 6901, deschis la Banca Transilvania Cluj, reprezentată legal de către imputernicit dl Carol Vlad (tel 0735.00.24.14) şi comercial de dl Daniel Dinea, în calitate de Director Executiv (tel 0744.36.07.80).

Compania News Portal SRL poate fi contactată la adresa de e-mail redactie@ziuadecj.ro.

Prin utilizarea acestui site sau a serviciilor oferite de companie se înţelege că aţi citit şi acceptat integral termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului.

Serviciile şi informaţiile de pe site-ul www.ziuadecj.ro sunt livrate gratuit tuturor utilizatorilor care acceseaza site-ul. Orice material încărcat pe site de un utilizator, în orice format, va fi supus procesului de moderare înainte de a fi afişat.

Conţinutul www.ziuadecj.ro este proprietatea News portal SRL sau al companiilor partenere şi nu poate fi preluat, difuzat, vândut sau revândut decât cu acordul expres al News Portal SRL. Conţinutul publicat pe site-ul www.ziuadecj.ro se supune legislaţiei drepturilor de autor.

News Portal SRL îşi rezervă dreptul de a restricţiona utilizarea serviciilor de către utilizatorii site-ului dacă informaţiile sunt folosite în scop comercial.

News Portal SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul livrat utilizatorilor de către site-uri neafiliate care ar putea redirecţiona utilizatorii pe site-ul www.ziuadecj.ro. Articolele www.ziuadecj.ro pot conţine link-uri către alte site-uri considerate relevante în context sau pot include documentaţie în diverse formate, disponibile pentru descărcare. News Portal SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru acurateţea informaţiilor conţinute de site-urile spre care este direcţionat utilizatorul şi nici nu îşi asumă drepturile de autor pentru informaţiile din fişierele ataşate articolelor.

Utilizatorii pot încărca pe site-ul www.ziuadecj.ro imagini, texte sau fişiere de alte formate, garantând că sunt proprietarii drepturilor de autor pentru acestea sau că au acordul expres al proprietarului pentru difuzarea acestor fişiere prin intermediul site-ului www.ziuadecj.ro. Utilizatorii acordă o licenţă neexclusivă, cu titlu gratuit, irevocabilă şi nelimitată prin care News Portal SRL poate redistribui, reproduce sau promova părţi din materialul încărcat sau fişierul integral. Este interzisă încărcarea pe site a conţinutului ilegal, inclusiv pornografie cu minori, instigare la violenţă, discriminare sau rasism.

În cazul în care sesizaţi pe site-ul www.ziuadecj.ro texte sau fişiere care încalcă legea drepturilor de autor sau pe care le consideraţi indecente sau ilegale, puteţi contacta redacţia la adresa de mail redactie@ziuadecj.ro sau prin intermediul formularului de contact. News Portal SRL se angajează să soluţioneze, favorabil sau nefavorabil, toate cererile de acest tip.

News Portal SRL se angajează să nu trimită utilizatorilor site-ului www.ziuadecj.ro niciun fel de mesaje comerciale pentru care nu are acceptul prealabil şi fără echivoc al utilizatorilor.

Politica de comentarii

Comentarea de către utilizatori a articolelor publicate pe site-ul www.ziuadecj.ro poate fi făcută fără înregistrare prealabilă. News Portal SRL îşi rezervă dreptul de a nu publica niciun fel de conţinut încărcat de utilizatori, inclusiv comentarii, dacă acesta încalcă echivoc sau neechivoc condiţiile utilizării acestui site. Nu vor fi publicate comentariile de tip Spam, care conţin link-uri către site-uri postate în scop comercial. De asemenea nu vor fi publicate comentariile care conţin termeni licenţioşi, limbaj obscen sau atacuri la persoană.

News Portal SRL îşi rezervă dreptul de adăuga sau modifica regulile de utilizare a acestui site, în orice moment, fără notificarea prealabilă a utilizatorilor www.ziuadecj.ro.