Utile

BENEFICII incredibile ale unui aliment extrem de IEFTIN

Incredibil de ieftină, se găsește din abundență pe tot parcursul anului peste tot, fie că e vorba de piețe, hipermarketuri, grădini sau micile magazine de cartier. Consumată din timpuri străvechi, la noi în țară este folosită adesea și ca un foarte eficient leac băbesc.
citeste articol
comentarii: 0

comentarii: 0

Temperaturi de primăvară în aproape toate regiunile. Prognoza meteo pentru vineri şi sâmbătă

Temperaturile se vor încadra vineri şi sâmbătă, de la 0 la 20 de grade Celsius, în funcţie de regiuni, precipitaţiile vor fi preponderent sub formă de ploaie, iar vântul va avea intensificări temporare, informează ANM.
comentarii: 0
NEWS ALERT

Cod galben de vânt puternic în Cluj

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, noi atenționări nowcasting Cod galben de vânt, valabile până la ora 20:00.
comentarii: 0

Ultimele zile cu reduceri la Motivi. Descoperă noua colecţie, în magazinul din Iulius Mall Cluj (P)

Glamour, curaj și feminitate! Sunt cuvintele care definesc noua colecție a brandului Motivi, disponibilă acum în magazinul din Iulius Mall Cluj. În plus, pasionatele de modă se pot bucura de ultimele zile cu reduceri de până la 70% la articolele din colecția de iarnă.
comentarii: 0

Cod galben de inundații în Cluj

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o atenționare Cod galben de inundații, valabilă în șase bazine hidrografice, începând de miercuri seara și până în dimineața zilei de vineri.
comentarii: 0

Planta SPECIALĂ, şi FRUCT şi LEGUMĂ. Ce boli tratează

Cultivată încă din China Antică pentru proprietăţile sale medicinale şi mai scumpă decât şofranul în Europa medievală, această plantă este cunoscută acum datorită tradiţionalelor plăcinte care o conţin.