Utile

FRUCTUL care musteşte de VITAMINE

Aronia, fructul MINUNE, musteşte de vitamine.

Extractul de ARONIA are o concentraţie de Vitamina C de două ori mai mare decât CITRICELE. ARONIA musteşte de ANTIOXIDANŢI.

Aronia (Aronia melanocarpa) este fructul unui arbust înrudit cu măceţul şi face parte din familia Rosacae.
Superfructele au un conţinut foarte mare de antioxidanţi. ARONIA conţine de 15 ori mai mulţi ATIOXIDANŢI decât afinele, merişorul sau rodiile. Potrivit experţilor, ARONIA are un conţinut mare de proantocianine şi de 10 ori mai mult acid chinic decât merişorul, substanţe care luptă împotriva îmbătrânirii. Conţinutul de vitamina P al fructului este mai ridicat decât în orice alt fruct, el conţine de 5 ori mai multă vitamina P decât strugurii - fructe cunoscute pentru concentraţia mare de vitamine.

Sucul de aronia tratează bolile de ficat şi bolile copilăriei
Nutriţioniştii recomandă, în special, sucul de aronia. Acesta este indicat să se bea înainte de masa, cu 20-30 minute, câte 50 ml de 3 ori pe zi, timp de 20-30 de zile. Experţii în diete naturiste susţin că datorită cantităţii mari de vitamine pe care îl conţine acest fruct, dieta cu suc de aronia face minuni în tratamentul mai multor boli!
Fructele sunt folosite în prevenirea şi tratarea bolilor copilăriei, ale ficatului şi vezicii biliare, precum şi inflamaţiilor stomacului. Alergiile şi bolile de piele pot fi tratate cu suc de aronia. Tratarea tensiunii arteriale este alt rezultat miraculous al consumului de aronia.

Nutriţioniştii spun că, datorită proprietăţilor ei, aronia a fost introdusă în dieta cosmonauţilor rusi în anul 1959. Aronia este un fruct antioxidant care se poate cultiva şi în ţara noastră.

 

Publicitate

Comentarii

unde?

thumb down thumb up
miercuri, 31 octombrie 2012, 12:19
de Clau

Si daca e asa de supermegatare extraordinar, unde il gasim?
raspunde

Detalii producatori

thumb down thumb up
miercuri, 31 octombrie 2012, 19:29
de Ene

Daca tot vreti sa faceti ceva util, dati detalii direct de la cultivatori romani sau cum ar putea fi procurat.
raspunde

planta

thumb down thumb up
miercuri, 31 octombrie 2012, 21:39
de aronia

il puteti cumpara on line de la STARKL http://starkl.ro/view/p-1024/Ultima-vedere/Plante-cu-efect-medical/;jsessionid=48400406BBD21799A03322DC7430CCA3?selected_shop_item=default_rest_id181 rezista foarte bine la temperaturile noastre si rodeste al 2-lea an.Fructele sunt foarte bune. Va recomand de asemenea si JIAOGULAN. Merita.
raspunde

O lume Minunata

thumb down thumb up
joi, 1 noiembrie 2012, 11:20
de Moromete

Traim in vremurile in care totul este minune ..de aceea am ajuns de minune !
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.