Protestul împotriva imunităţii parlamentare blochează traficul. Restricţiile de circulaţie

Protestul împotriva imunităţii parlamentare blochează traficul. Restricţiile de circulaţie
Pentru ca protestul împotriva imunităţii parlamentare să se poată desfăşura fără probleme, Primăria Cluj-Napoca a anunţat punerea în aplicare a unor restricţii de circulaţie.

Prin urmare, între orele 18:00 şi 20:00 traficul rutier pe traseul Piața Unirii (platoul pietonal) - Bd. Eroilor (zona pietonală) - strada Baba Novac - Bd. 21 decembrie 1989 (pe o bandă de circulație a CTP) - Piața Unirii (latura de est) - Piața Unirii (platoul pietonal) va suferi anumite restricţii.

Primăria face un apel cetăţenilor care locuiesc sau care au drum în zonă să dea dovadă de înţelegere şi să se conformeze acestor restricţii de circulaţie.

Profund indignaţi de voturile date de aleşii ţării în favoarea unor actuali sau foşti miniştri intraţi în vizorul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, clujenii se pregătesc să iasă de la ora 18:00 în stradă pentru a protesta împotriva imunităţii parlamentare.

"Milităm pentru menţinerea imunităţii doar pentru declaraţii politice. Nu dorim folosirea ei ca paravan pentru infractori! Dan Şova a rămas cu imunitate! Parlamentarii continuă să îşi bată joc de popor şi de justitie, ignorând mesajul transmis în noiembrie de stradă. E timpul să le reamintim de ce am ieşit în noiembrie!", au afirmat organizatorii.

Votul dat miercuri în favoarea lui Dan Şova a aprins sângele clujenilor, astfel că dacă până miercuri la prânz mişcării i se alăturaseră abia undeva la 150 de persoane, după clujenii au explodat, în momentul de faţă la protest anunţându-şi prezenţa peste 3.300 de oameni.

Loading...
Comenteaza