O nouă destinație internațională, în premieră, de pe Aeroportul din Cluj. Ce curse vor fi inaugurate în 2016

O nouă destinație internațională, în premieră, de pe Aeroportul din Cluj. Ce curse vor fi inaugurate în 2016
Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a inaugurat, sâmbătă, o nouă destinație internațională.

Începând din data de 19 decembrie, pasagerii vor putea călători spre Dubai cu un zbor care va conecta Transilvania de Emiratele Arabe Unite. Conexiunile spre această nouă destinație reprezintă o premieră atât pentru Aeroportul Internațional Cluj, cât și pentru întreaga regiune.

Zborurile spre Aeroportul Dubai World Central vor fi disponibile cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână, marțea și sâmbăta, fiind operate de cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, Wizz Air.

„Suntem bucuroși că astăzi, 19 decembrie 2015, inaugurăm zborul Cluj-Napoca - Dubai, operat de compania aeriană Wizz Air, acesta reprezentând o premieră pentru Aeroportul Internaţional „Avram Iancu" Cluj, deoarece niciun alt operator aerian nu a mai zburat spre această destinaţie până în prezent. Vânzările biletelor pentru această rută s-au bucurat de un mare succes, fiind o destinație mult dorită și suntem convinși că se va bucura în continuare de aprecierea pasagerilor clujeni și a celor din întreaga Transilvanie", a declarat David Ciceo, directorul aeroportului.

În prezent, de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu" Cluj sunt operate zboruri către 24 de destinații din Europa si Orientul Mijlociu, prin intermediul a trei operatori aerieni. Pasagerii deserviți au posibilitatea de a zbura în întreaga lume, aeroportul fiind conectat la marile hub-uri europene.

În anul 2016, compania aeriană a anunțat deschiderea a 5 noi destinații: Memmingen (Germania, 15 februarie 2016), Berlin-Schoenfeld (Germania, 22 iulie 2016), Doncaster Sheffield (Anglia, 22 iulie 2016), Billund (Danemarca, 23 iulie 2016) și Alicante (Spania, 24 iulie 2016).

Loading...
Comenteaza