Drum turistic de maxim interes din Cluj, asfaltat integral FOTO

Drum turistic de maxim interes din Cluj, asfaltat integral FOTO
Anunţul a fost făcut de autorităţile judeţene.

Consiliul Judeţean Cluj a anunţat participanţili la trafic, locuitorii din zonă, dar şi iubitorii muntelui că a fost asfaltat şi ultimul tronson de pe drumul judeţean DJ 107N Băişoara - Valea Ierii, respectiv tronsonul situat între localităţile Moara de Pădure şi Frăsinet.

Practic, în acest moment, sectorul de drum judeţean în lungime de 14 kilometri care face legătura între localităţile Valea Ierii şi Băişoara este complet asfaltat.

Pentru finalizarea completă a lucrărilor de modernizare şi reabilitare a acestui drum judeţean urmează să se mai realizeze în perioada imediat următoare şanţuri, acostamente, defrişări, semnalizare rutieră, etc.

„Mă bucur că, profitând şi de vremea frumoasă, am reuşit să finalizăm turnarea asfaltului pe acest drum extrem de important în ceea ce priveşte promovarea turismului, a sporturilor şi activităţilor montane în judeţul Cluj. În perioada următoare vom finaliza reabilitarea sau repararea şi a altor drumuri turistice din judeţ, astfel încât iubitorii de natură şi de drumeţii să poată profita la maxim atât de toamna frumoasă care se anunţă cât şi de sezonul sporturilor de iarnă" a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Loading...
Comenteaza