Lucrări de întreţinere prin reprofilare pe un drum judeţean FOTO

Lucrări de întreţinere prin reprofilare pe un drum judeţean FOTO
Pe lângă reprofilarea drumului cu cilindrare cu adaos de piatră spartă, lucrările de întreţinere mai prevăd cosiri de vegetaţie, tăieri de lăstăriş, tăieri acostamente, realizarea de şanţuri.

În cadrul proiectului mai amplu de lucrări de întreţinere curentă şi periodică care vizează întreg drumul judeţean 103G limită cu judeţul Alba - Podeni - Moldoveneşti - Cheia - Cheile Turzii - Sănduleşti - Tureni - Ceanu Mic - Aiton - Gheorgheni în lungime totală de 48,6 km, de la km 13+200 până la km 61+846, pe tronsonul de drum Podeni - Moldoveneşti au demarat lucrări de reprofilare a drumului.

Aceste lucrări vizează un tronson de drum în lungime totală de 12,4 km, de la km 13+200 până la km 25+600. „Ceea ce ne propunem este ca, în aşteptarea lucrărilor de reabilitare totală şi modernizare a drumurilor pe care le vom demara la anul, să aducem cât mai multe sectoare la stadiul care să permită o circulaţie normală şi în condiţii de siguranţă", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

 

 

Loading...
Comenteaza