981 de tone de material antiderapant pe drumurile judeţene

981 de tone de material antiderapant pe drumurile judeţene
Ultimele două zile i-au pus la muncă pe angajaţii Regiei Autonome de Drumuri Judeţene (RADJ). Din pricina ninsorilor abundente, a fost nevoie să se intervină cu 79 de utilaje de deszăpezire, dar şi cu material antiderapant, pentru înlăturarea poleiului.

în urma ninsorilor din ultimele două zile, în Cluj au fost afectate 88 de sectoare de drumuri judeţene. Chiar dacă nu s-a înregistrat vreun blocaj şi nici nu a fost nevoie de închiderea vreunui drum, traficul rutier a fost îngreunat din pricina zăpezii. Conform Consiliului Judeţean Cluj, RADJ a intervenit cu utilaje cu lamă pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil. De asemenea, pentru că temperatura a scăzut foarte mult în timpul nopţii trecute, pe anumite sectoare de drumuri s-a format polei sau gheţuş.

 

 Astfel, RADJ a acţionat şi cu materiale antiderapante. Pe parcursul zilei de ieri s-a intervenit pe cele 88 de sectoare de drumuri judeţene cu 79 de utilaje, cu ajutorul cărora au fost împrăştiate nu mai puţin de 981 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. Activitatea de deszăpezire s-a desfăşurat în cursul zilei de sâmbătă şi a continuat până luni dimineaţa.

 


 

 

Loading...
Comenteaza