Atenţie şoferi! Restricţii de circulaţie pentru Zilele Recoltei şi meciul din Gruia

Atenţie şoferi! Restricţii de circulaţie pentru Zilele Recoltei şi meciul din Gruia

Primăria Cluj-Napoca anunță restricții de circulație pe mai multe străzi din oraş cu ocazia Zilelor Recoltei şi a meciului de fotbal FC CFR 1907 Cluj – FCSB.

Astfel, cu ocazia Zilelor Recoltei, care se vor desfășura în perioada 14 – 16 septembrie platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”, traficul rutier va fi închis pe strada Pandurilor începând de astăzi, 13 septembrie , ora 23.00 până în data de 17 septembrie, ora 06.00.

De asemenea, duminică, 16 septembrie, cu ocazia desfășurării meciului de fotbal FC CFR 1907 Cluj – FCSB, între orele 19:00 – 23.00, circulația rutieră va fi restricționată pe str. Emil Racoviţă, de la intersecţia cu str. S.L. Roth până la intersecţia “Şapte străzi”, str. Gruia de la intersecţia “Şapte străzi” până la str. Rahovei, str. C.A. Rosetti de la str. Eremia Grigorescu până la str. Rahovei, str. 11 Octombrie, str. Romulus Vuia de la intersecţia “Şapte străzi” până la str. Tăietura Turcului, str. Mecanicilor de la intersecţia “Şapte străzi” până la str. Fericirii, str. Rahovei, str. Migdalului de la intersecţie cu str. 11 Octombrie până la intersecţia cu str. 16 Februarie (când situaţia o impune).

Loading...
Comenteaza