Au fost reluate lucrările pe drumul județean Luna de Sus – limită cu judeţul Alba

Au fost reluate lucrările pe drumul județean  Luna de Sus  – limită cu judeţul Alba

Pe drumul județean (DJ) 107M Luna de Sus (DN1) – Vlaha – Săvădisla – Săcel – Băişoara – Iara – Buru – limită cu judeţul Alba lucrările de reabilitare și modernizare au fost reluate după ce acestea au fost suspendate pe perioada sezonului de iarnă.

Demarate în cursul anului trecut, lucrările au fost reluate în aceste zile, în contextul condițiilor meteorologice favorabile înregistrate. În această etapă se execută lucrări de frezare a căii de rulare, în paralel cu cele de așternere a stratului de piatră, în vederea turnării celor două straturi de asfalt, binder și strat de uzură.

Reabilitarea și modernizarea DJ 107M Luna de Sus (DN1) – Vlaha – Săvădisla – Săcel – Băişoara – Iara – Buru – limită cu judeţul Alba constă în ample şi complexe lucrări ce vizează întreaga cale de rulare şi vecinătatea acesteia, în profunzimea drumului, de la fundaţie şi până la aşternerea a două straturi de asfalt.

Proiectul de investiții vizează un tronson în lungime de 42 km, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 42+000. Lucrările sunt executate de asocierea Kiat Group Construct – Tehnic Asist –Damar Consult.

Loading...
Comenteaza