Aveţi drum prin Floreşti? Traficul va fi dat peste cap. Restricţiile de circulaţie

Aveţi drum prin Floreşti? Traficul va fi dat peste cap. Restricţiile de circulaţie
Traficul floreştean, oricum infernal, va fi dat peste cap în următoarele zile din cauza lucrărilor la cele patru staţii de pompare a apelor pluviale şi menajere din comună.

De joi până sâmbătă, locuitorii Floreştiului vor avea parte de trei zile de coşmar, întrucât circulaţia pe strada Uruşagului va fi închisă pe segmentul cuprins între poarta de intrare în cartierul Terra şi intersecţia cu str. Şesul de Sus. Reprezentanţii primăriei ţin să precizeze că accesul în cartierul menţionat va fi permis pe durata lucrărilor. 

Traficul auto va fi dirijat pe ruta alternativă D. Tăuţan - D. Mocanu - Porii - Uruşagului, semnalizată corespunzător, traseu reabilitat special în acest sens. 

În ceea priveşte transportul în comun de persoane, acesta va suporta de asemenea modificări. Astfel, linia M22 va circula pe traseul deviat DN1/ Avram Iancu - D Tăuţan - D. Mocanu - Eroilor - Dn1/ Avram Iancu, cu staţie de îmbarcare la începutul străzii D. Mocanu şi desfiinţarea temporară a staţiilor Şesul de Sus, cartier Terra şi Cuza Vodă.

Administraţia publică locală floreşteană îşi cere scuze de neplăcerile provocate şi îi asigură pe locuitorii comunei că lucrările sunt absolut necesare şi în beneficiul lor.

Lucrările la stațiile de pompare a apelor menajere și pluviale, respectiv de sistematizare a canalizării menajere pe străzile Urușagului și D. Mocanu au debutat la începutul lunii martie. Licitat la finele anului trecut, proiectul a fost adjudecat de Boccardo Enterprise, pentru suma de 839.434 lei, finanţarea investiţiei fiind suportată în întregime de bugetul local al comunei Florești.

Loading...
Comenteaza