Boc anunţă pe Facebook traseul autobuzelor în Floreşti

Boc anunţă pe Facebook traseul autobuzelor în Floreşti
Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, anunţă pe Facebook traseele companiei de transport în comun care va opera şi în Floreşti.

"CTP intră în Florești - proiectul extinderii transportului în comun în Zona Metropolitană Cluj capătă contur", spune Boc pe cunoscuta reţea de socializare.

"Trei noi trasee au fost stabilite astăzi (joi-n.red) prin Hotărâre de Consiliu Local pe ruta Cluj-Napoca - Florești (Luna de Sus)", a adăugat el. E vorba de traseele  strada Bucium (Cluj-Napoca) - strada Someşului - strada Horea - strada Mihail Kogălniceanu - strada Gheorghe Doja - strada Simion Bărnuţiu; strada Bucium - strada Poligonului - strada Tăuțiului - strada Cetății - intersecție Eroilor până la Multiserv; şi respectiv Floreşti sat cu întoarcere în sensul giratoriu din Luna de Sus.

"Adoptarea unei HCL de către Primăria și Consiliul Local Florești, prin care să se stabilească noi trasee pe care Compania de Transport Public Cluj să poată opera, altele decât cele scoase la licitație de Consiliul Județean Cluj, a fost un pas necesar în procedura pe care deja am aplicat-o cu succes pentru comuna Baciu. CTP operează din acest an și pe rute către Feleac, Vâlcele și Gheorgheni", explică Boc.

Abonamentele CTP pe traseele din Florești vor include și o linie pe rutele din municipiul Cluj-Napoca iar orarul va fi adaptat cerințelor călătorilor, adaugă edilul.

 

Loading...
Comenteaza