Deputat Sorin-Dan Moldovan: "Doresc să le mulțumesc deputaților și senatorilor de Cluj care au susținut inițiativa legislativă"

Deputat Sorin-Dan Moldovan: "Doresc să le mulțumesc deputaților și senatorilor de Cluj care au susținut inițiativa legislativă"

Inițiativa legislativă în scopul supralărgirii și modernizării străzilor Borhanciului și Constantin Brâncuși depusa in Parlament.

Deputat Sorin Dan Moldovan: " În urma colaborării cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca am depus o inițiativă legislativă pentru transmiterea unor imobile-terenuri, din domeniul public al statului român și administrarea Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, în proprietatea publică al municipiului Cluj-Napoca, pentru supralărgirea și modernizarea străzilor Constantin Brâncuși - Borhanciului, în vederea asigurării unui trafic fluent în zonă.

Lărgirea străzii Borhanci, la mâna Guvernului 

Primăria Cluj-Napoca cere oficial Guvernului să îi cedeze două bucăţi de teren pentru lărgirea străzii Borhanciului. Este vorba despre două porţiuni de teren, în suprafaţă totală de 9.000 mp, administrate de Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca, dar care se află în proprietatea statului. În zonă va fi realizat şi un sens giratoriu, la intersecţie cu strada Constantin Brâncuşi.

Doresc pe această cale să le mulțumesc deputaților și senatorilor de Cluj care au susținut această inițiativă legislativă.

O surpriză neplăcută o reprezintă doamna Steluța Cătăniciu, care nu a înțeles că afilierea politică nu are importanță atunci când trebuie susținut un proiect în interesul cetățenilor, mai ales când ești deputat de Cluj, iar proiectul aduce beneficii cetățenilor din Cluj-Napoca.

Sper că inițiativa să se bucure de susținere și pe mai departe, în comisiile permanente și în plenul Parlamentului. 

Tabel cu semnaturile parlamentarilor clujeni.

Deputat Sorin-Dan MOLDOVAN: "Doresc să le mulțumesc deputaților și senatorilor de Cluj care au susținut inițiativa legislativă."

Loading...
Comenteaza