DEZBATERE PUBLICĂ pentru stabilirea numărului de autorizații de taxi, la Cluj

DEZBATERE PUBLICĂ pentru stabilirea numărului de autorizații de taxi, la Cluj

Clujenii sunt chemați la o dezbatere publică privind aprobarea studiului de specialitate pentru stabilirea numărului maxim de autorizații de taxi.

Sâmbătă, 5 octombrie 2019, ora 10.00, în Sala de Sticlă a Primăriei municipiului Cluj-Napoca, va avea loc dezbaterea publică privind aprobarea studiului de specialitate în ceea ce privește stabilirea numărului maxim de autorizații de taxi, a numărului maxim de autorizații pentru perioada 2020-2025 și a Regulamentului privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Cluj-Napoca.

Proiectul prevede aprobarea unui număr de 2.500 autorizații de taxi pentru o perioadă de 5 ani, prin suplimentarea cu 31 de autorizații de taxi față de cele existente, exclusiv pentru mașinile electrice. Totodată, orice autorizaţie de taxi retrasă va fi convertită în autorizaţie de taxi pentru vehicule electrice.

DEZBATERE PUBLICĂ pentru stabilirea numărului maxim de autorizații de taxi, la Cluj

Proiectul,  a fost publicat pe site-ul primariaclujnapoca.ro în data de 21 august 2019 si poate fi consultat la AICI!

La această dată, pe raza municipiului Cluj-Napoca sunt eliberate un număr de 2.469 de autorizații de taxi cu valabilitate până la 31 decembrie 2019, urmând ca la 1 ianuarie 2020 să se prelungească autorizațiile de taxi pentru o perioadă de 5 ani, cu respectarea prevederilor în acest sens. 

Conform unui studiu al Universității Tehnice (UTCN), elaborat la cererea municipalității clujene, este necesară creșterea la 2.500 a numărului de autorizații de taxi, exclusiv cu autorizații "verzi" - autorizații de taxi care utilizează doar autovehicule electrice. VEZI STUDIUL AICI!

Loading...
Comenteaza