Familia Buzoianu își extinde imperiul. Ansamblu imobiliar în parcare

Familia Buzoianu își extinde imperiul. Ansamblu imobiliar în parcare

Firma familiei Buzoianu își construiește un ansamblu imobiliar în parcarea Cluj Business Center.

Consiliul Local a aprobat, miercuri, planul urbanistic zonal de restructurare pentru noul proiect imobiliar al familiei Buzoianu. Acesta va fi construit pe strada Henri Barbusse 44-46, în actuala parcare a Cluj Business Center, adică pe vechea platformă industrială Feleacul. Suprafața studiată prin PUZ este de 20.538 de metri.

Noul ansamblu va avea două niveluri de subsol, parter, cinci etaje, etaj retras și etaj tehnic. Înălțimea maximă permisă este de 28 de metri. Vor fi și apartamente, și birouri, și spații comercoiale. Scopul este să găzduiască "activități de administrare a afacerilor, financiar-bancare, comerciale, de învățământ, de sănătate cu caracter ambulatoriu, de turism etc. Locuirea va ocupa între 30 și 70% din suprafața construită desfășurată totală. Parterele spre stradă vor avea funcțiuni de interes spre public". Circulațiile se vor desfășura pe străzile Henri Barbusse și Cibinului.

Societatea care a depus documentația este Felinvest SA, controlată de omul de afaceri Octavian Buzoianu, fost director general la Ursus și fost candidat la Primărie în 2016. Directorul Felinvest SA și reprezentantul societății în relația cu municipalitatea este Vlad Bogdan Buzoianu, fiul lui Octavian Buzoianu.

Loading...
Comenteaza