Limitatoare de viteză şi separatoare de sens pe o arteră intens circulată din Cluj. Şoferii cârcotesc FOTO

Limitatoare de viteză şi separatoare de sens pe o arteră intens circulată din Cluj. Şoferii cârcotesc FOTO
Trafic intens şi ambuteiaje în orele de vârf. Accidente la ordinea zilei: 3 persoane au fost rănite, marţi dimineaţa, pe fondul vitezei excesive. Este vorba despre Calea Turzii, arteră ce face legătură între cartierul Zorilor şi centrul oraşului.

Clujenii au cerut montarea de limitatoare de viteză şi de treceri de pietoni semaforizate pe această stradă chiar şi în cadrul programului de Bugetare participativă. Marţi, la prânz, doleanţele le-au fost ascultate: angajaţii RADP au montat limitatoare de viteză şi separatoare de sens în partea de sus a Căii Turzii, înspre Obervator.

Părerile şoferilor clujeni sunt împărţite. "Pentru o mână de incompetenţi trebuie să sufere toţi", "Dacă nu era suficient de aglomerat, acum o să fie mai ales în sensul de pe Zorilor", "În loc să se pună accent pe o şcoală de şoferi mult mai riguroasă şi pe o educaţie morală, noi montăm aşa ceva. Păcat!", scriu conducătorii auto nemulţumiţi pe InfoTrafic. Sunt şi voci care susţin această iniţiativă: "Să se monteze mai multe, mai dese, să nu se poată urca și coborâ doar cu 10/20 la oră", "Ar fi extraordinar de util dacă s-ar monta şi la intrarea în sensul giratoriu de la Skoda, atât la coborâre cât mai ales la urcare, unde toţi şoferii doresc să treacă prin acel sens de parcă nici nu ar exista!".

 

Loading...
Comenteaza