MV Trans 2007 ar putea rămâne fără licenţă de transport al călătorilor după ce un şofer a luat la bătaie un pasager

MV Trans 2007 ar putea rămâne fără licenţă de transport al călătorilor după ce un şofer a luat la bătaie un pasager
Compania de transport MV Trans 2007, al cărui şofer a luat la bătaie un pasager săptămâna trecută, a fost amendată de nu mai puţin de 15 ori în acest an, de către Primăria Cluj-Napoca.
Primăria din Cluj-Napoca a trimis Consiliului Judeţean o adresă, după ce un şofer al societăţii MV Trans 2007 a luat la bătaie un pasager. Adresa Primăriei include o listă cu contravenţiile societăţii de transport înregistrate îna cest an pe raza municipiului.

Firma a fost amendată de 15 ori în acest an, cu amenzi în valoare totală de 150.000 de lei, pentru că societatea folosea staţiile regiei locale de transport public al călătorilor. Aceasta, deşi staţiile aprobate pentru traseele preorăşeneşti sunt altele decât staţiile de călători ale reţelei de transport urban călători.

Primarul din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, susţine că evenimentul de săptămâna trecută este “inacceptabil” şi că a cerut Consiliului Judeţean să analizeze posibilitatea retragerii licenţei de transport pentru acest operator. “După felul în care îşi tratează clienţii, (MV Trans-n.red.) nu are ce să caute pe piaţa serviciilor clujene de transport de persoane”, a declarat Apostu.

Licenţa de transport al călătorilor pe traseele preorăşeneşti este emisă de Consiliul Judeţean Cluj. Licenţa MV Trans 2007 este valabilă până în 30 iunie anul viitor. Societatea asigură transportul călătorilor între Cluj-Napoca şi Apahida.Loading...
Comenteaza