Nu sunt drumuri închise sau blocate în Cluj. S-a intervenit în zonele cu polei

Nu sunt drumuri închise sau blocate în Cluj. S-a intervenit în zonele cu polei

Pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise, circulaţia desfășurându-se, pe mai multe sectoare de drum, în condiţii specifice perioadei. 

Deși precipitaţiile căzute în ultimele 24 de ore sub formă de ninsoare au fost scăzute din punct de vedere cantitativ, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopţii, unele drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de marți, 27 noiembrie, s-a intervenit pe 12 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza Loturilor 1 - zona Huedin, 2 - zona Gilău şi 4 - zona Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 3 utilaje. Tot pe raza Loturilor 1, 2 şi 4, la această oră se acţionează pe 10 drumuri judeţene, cu ajutorul a 4 utilaje.

Pe drumurile judeţene situate pe raza Lotului 3 - zona Turda, în cursul nopţii şi al acestei dimineți s-a intervenit pe 3 drumuri sau sectoare de drumuri județene, cu 3 utilaje, fiind  folosită o cantitate de 27 de tone de material antiderapant.

De asemenea, pe drumurile judeţene situate pe raza Lotului 5 - zona Dej, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a intervenit pe 2 drumuri sau sectoare de drumuri județene, cu un utilaj.

În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Loading...
Comenteaza