Poza zilei

Poza zilei

Strategie de marketing sau simţ gospodăresc?

Primarul Clujului, Emil Boc, a fost fotografiat în timp ce curăța de zăpadă un balcon al Primăriei. Poza, postată pe Facebook, s-a viralizat rapid pe rețeaua de socializare.

De curând , Primarul Emil Boc şi-a arătat nemulţumirea faţă de activitatea firmelor care aveau obligaţia contractulă de a executa deszapezirea oraşului Cluj Napoca.

„Firmele de salubritate nu au fost pregătite şi nu şi-au făcut datoria aşa cum s-ar fi aşteptat şi cetăţenii, şi administraţia, conform contractelor pe care le au. E plin podul de scuze, de motive, de la lipsa sării de la salină până la faptul că nu mai sunt oameni în Cluj care să se angajeze la aceste firme. Nu scuză aceste motive faptul că, mai ales pe urgenţele 2 şi 3, reacţia a fost foarte întârziată şi oamenii au motive să fie nemulţumiţi”, a spus primarul Clujului, Emil Boc, pentru un post radio.

„Observ lipsa de capacitate a firmelor de salubritate, mai mult a celor de la Rosal, dar şi a celor de la Brantner, nici ei nu au oamenii suficienţi de a îndepărta zăpada de pe domeniul public şi faptul că încă mai sunt alei şi trotuare din domeniul public care încă nu sunt curăţate impecabil, aşa cum ar trebui”, a mai spus Boc.

Loading...
Comenteaza