Primăria preia baza în care se va putea face sport gratuit

Primăria preia baza în care se va putea face sport gratuit
Votul de luni al Consiliului Local, o simplă formalitate, va consfinţi trecerea bazei sportive Gheorgheni în patrimoniul public al municipiului.

Consilierii locali vor trebui să voteze luni pentru preluarea, de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, amplasamentului bazei sportive Gheorgheni. În ianarie 2015, CL preda terenul MDRAP, pentru realizarea lucrărilor, iar acum îl primeşte înapoi.

Baza a fost realizată de MDRAP prin Compania Naţională de Investiţii. Administrarea sa va aparţine municipalităţii, care a şi anunţat că practicarea oricărui sport în noul parc va fi gratuit. Protocolul prin care MDRAP a predat amplasamentul primăriei a fost încheiat în 11 noiembrie.

Obiectivul construit în locul vechiului cartodrom are trei terenuri sintetice de mini fotbal, două de baschet, trei de tenis, pistă de role şi de alergare; există o sală de sport, una de popice şi un spaţiu dedicat practicării tenisului de masă. Şi multe altele. Din păcate, într-un mod inexplicabil, nu a fost inclus în proiect niciun bazin de înot.

Valoarea investiţiei a fost de peste 14 milioane de lei, fără TVA. Constructorul desemnat să ducă lucrările la bun sfârşit este societatea clujeană S.C. Nord Conforest S.A.

 

Loading...
Comenteaza