Programãri on-line la RAR Cluj

Programãri on-line la RAR Cluj
La reprezentanţa clujeanã a serviciului s-au fãcut investiţii de peste 50.000 de lei pentru oferirea unor condiţii decente clienţilor, dar şi angajaţilor instituţiei.

“Pe site-ul www.rarom.ro se gãsesc toate numerele de telefon aferente fiecãrui judeţ pentru serviciul Programãri, precum şi posibilitatea efectuãrii programãrilor on-line.

Sistemul funcţioneazã, l-am verificat chiar eu personal”, a explicat şeful RAR Cluj, Marius Pop. El a adãugat cã opţiunea on-line vine sã completeze serviciile de programãri telefonice care, din aceastã lunã pot fi apelate la 0264/266.491, de pe orice reţea de telefonie mobilã.

“Datoritã acestui serviciu Programãri, se evitã cozile interminabile din curte, unde oamenii îşi pierd şi câte o zi întreagã, de multe ori fiind chiar reprogramaţi”, a precizat Pop.

Pentru o programare la RAR este nevoie de actul maşinii, respectiv cartea de identitate sau talonul pentru cele deja înmatriculate în ţarã. în cazul în care maşina se aflã la prima înmatriculare, se vor comunica ultimele şase caractere din seria şasiului.

 

Investiţii consistente la reprezentanţa clujeanã

 

Pe lângã aceste servicii pentru clienţi, conducerea RAR Cluj a obţinut de la Bucureşti 750.000 de euro pentru achiziţionarea a 1,2 hectare de teren şi construirea unui nou sediu.

Mai mult, directorul Marius Pop a obţinut şi fonduri de peste 50.000 de lei de la autoritatea-mamã pentru redimensionarea unor încãperi, apã pentru clienţi, jaluzele, repararea centralei termice, nefuncţionalã de ani buni, aer condiţionat, dotarea sãlii de aşteptare şi alte îmbunãtãţiri.

Loading...
Comenteaza