Secţia de oftalmologie din cadrul Spitalului Militar de Urgenţă a fost modernizată

Secţia de oftalmologie din cadrul Spitalului Militar de Urgenţă a fost modernizată
Secţia de oftalmologie din cadrul Spitalului Militar de Urgenţă a fost modernizată cu sprijinul Consiliului Judeţean Cluj, care a contribuit cu suma de 148.000 lei.

Astăzi a fost inaugurată secţia de Oftalmologie a Spitalului Medical de Urgenţă "Dr. Constantin Papilian" Cluj-Napoca. Inaugurarea acestei importante structuri medicale a Spitalului Militar de Urgenţă are loc la finalizarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare.

Valoarea totală a lucrărilor de modernizare s-au ridicat la suma de 159.000 lei, din care Consiliul Judeţean Cluj a contribuit cu suma de 148.000 lei.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj cu atribuţii delegate de preşedinte, domnul Vakar Istvan, a participat la inaugurare. "Investiţiile finalizate şi inaugurate astăzi constând în ample lucrări de modernizare la Secţia de Oftalmologie, au fost realizate în vederea îmbunătăţirii condiţiilor existente şi pentru o mai bună supraveghere a stării de sănătate a pacienţilor cu infecţii oftalmologice. Redeschiderea secţiei a fost realizată cu ocazia Zilei Medicinei Militare, motiv pentru care am avut un dublu motiv de sărbătoare. Mă bucură totodată faptul că, deja de 24 de ore, pacienţii acestei secţii beneficiază pe lângă serviciile medicale de înalt nivel profesional şi de condiţii moderne de spitalizare" a declarat Vakar Istvan.

Din suma totală a fost posibilă renovarea şi modernizarea saloanelor, precum şi dotarea acestora cu grupuri sanitare proprii. De asemenea, în cadrul Secţiei de Oftalmologie s-a înfiinţat un nou cabinet medical de specialitate şi un salon în regim de spitalizare de zi.

Loading...
Comenteaza