Tişe acuză PSD de un nou sabotaj la adresa comunităților clujene. În joc, 8 milioane de lei

Tişe acuză PSD de un nou sabotaj la adresa comunităților clujene. În joc, 8 milioane de lei
Alin Tişe | Foto: facebook.com/AlinTise

Consilierii PSD au refuzat să voteze proiectul de hotărâre prin care peste 8 milioane de lei urmau să fie alocați comunelor și orașelor din județ, transmite conducerea Consiliului Judeţean (CJ) Cluj.

"În acest fel, prin nealocarea fondurilor respective, numeroase proiecte de infrastructură sau care vizează dezvoltarea comunităților clujene, nu vor mai putea continua din lipsa banilor. În același timp, va fi pusă în pericol însăși funcționarea unor primării din județ care, văduvite, în ultimul timp, de Guvern, de importante surse de venit, se confruntă cu datorii financiare semnificative", se arată într-un comunicat remis presei. 

Preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, spune că "regretă și condamnă lipsa de responsabilitate a PSD, cel care susține dezvoltarea județului în mod ipocrit, doar la nivel de declarații. Faptele, din păcate, precum cea de azi, îi contrazic. În ceea ce mă privește, nu pot fi la fel de iresponsabil ca și cei care ignoră problemele grave cu care se confruntă unele comunități locale. De aceea, voi repune pe ordinea de zi acest proiect până când domnii consilieri de la PSD își vor aduce aminte cine i-a trimis în forul județean și vor decide să îl susțină. Între timp, cetățenii județului, afectați de blocarea acestor proiecte, sunt invitați să le solicite explicații pentru acest gest iresponsabil de sabotare a interesului public". 

Proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Judeţean (CJ) Cluj de vineri, 14 septembrie 2018, pot fi consultate AICI! 

 

 

Loading...
Comenteaza