Vuşcan atacă în instanţă decizia CJ care atribuie transportul din judeţ

Vuşcan atacă în instanţă decizia CJ care atribuie transportul din judeţ
Prefectul din Cluj, Gheorghe Vuşcan, pune piciorul în prag: împreună cu subprefectul Mihnea Iuoraş atacă în contencios administrativ hotărârea Consiliului Judeţean Cluj care atribuie licenţele de transport intrajudeţean către Fany.

Vuşcan susţine că Hotărârea Consiliului Judeţean Cluj 424 din 23 decembrie este nelegală şi cere instanţei anularea parţială a acesteia. Acţiunea face obiectul dosarului nr.1372/117/2014 aflat pe rol la Tribunalul Cluj, înregistrată în 10 martie. "Motivul care a stat la baza formulării acţiunii", spune Vuşcan, "este faptul că atribuirea licenţelor de traseu s-a realizat în mod nelegal deoarece, urmare a unei erori umane la momentul introducerii datelor în sistemul electronic o parte din trasee (un număr de 43) s-au atribuit fără a se ţine cont de grupele de trasee, ele fiind atribuite ca individuale. În urma acestei erori rezultatele licitaţiei au fost viciate, ele fiind afişate pe trasee independente şi nu pe grupe de trasee, punctajele fiind calculate pe trasee. Vicierea procedurii de licitaţie atrage nelegalitatea atât a procesului verbal a Comisiei Paritare cât şi a HCJ nr 424/2013".

Prin Hotărârea nr. 424 din 23.12.2013, Consiliul Judeţean Cluj a aprobat atribuirea licenţelor de traseu pentru traseele cuprinse în programul de transport public de persoane prin curse regulate în trafic judeţean pentru anii 2014-2019. ziuadecj.ro a arătat imediat după adoptarea hotărârii de ce aceasta va aduce probleme călătorilor.

 

Loading...
Comenteaza