Akua Naru, Morcheeba și Tanya Stephens vin la Untold. Pe o scenă nouă

Akua Naru,  Morcheeba și Tanya Stephens vin la Untold. Pe o scenă nouă

Organizatorii Untold anunță artiștii care vor performa pe scena Fortune. 

Pe lângă nume sonore precum ATB, Andrew Rayel, Cosmic Gate, Christina Novelli, Emma Hewitt sau Giuseppe Ottaviani, conceptul Fortune se axează pe muzica trance, însă surprinde cu o îmbinare armonioasă a mai multor subgenuri de muzică electronică precum progressive house, melodic techno, psy sau hardstyle a căror melodicitate au în comun elemente atmosferice de visare si euforie specifice muzicii trance.

Una dintre cele mai apreciate scene din tărâmul festivalului Untold, scena Forest e picnicul muzical al celui mai așteptat eveniment muzical din Europa. E casa muzicienilor și a trupelor live, cu o audiență primitoare, adesea instalându-se jos pe iarbă, ca o mare familie, într-o atmosferă care face aproape insesizabilă diferența dintre scenă și public.

Atitudinea de la Forest evocă spiritul pădurii, fiind susținută de frecvențe indie pop, interferate plăcut de dub și reggae, într-o ascensiune delicată spre nu jazz și câteva acte surpriză. Dintre cele din anul acesta amintim: Akua Naru, Alborosie, Alexandrina, Morcheeba, Sevdaliza, Tanya Stephens &Royal Roots. Festivalul Untold are loc în perioada 1-4 august 2019, la Cluj-Napoca.

Loading...
Comenteaza