Apel de proiecte pentru Zilele Clujului 2018. Tema: Centenarul Marii Uniri

Apel de proiecte pentru Zilele Clujului 2018. Tema: Centenarul Marii Uniri
| Foto: Arhiva

Ediția 2018 a Zilelor Clujului va avea loc în perioada 17-20 mai și are ca temă Centenarul - 100 de ani de la Marea Unire.

"Această cupolă, „Cluj 100", permite o gamă largă de idei și activități prin care pot fi reflectate, în programul Zilelor Clujului, multiplele dimensiuni ale comunității noastre. Principalele direcții de dezvoltare care conturează identitatea municipiului contemporan și implicit, evoluția orașului nostru în ultimul secol, se regăsesc și în campania de promovare a programului „Cluj 100": educație, cultură, inovație, sport, business", transmit reprezentanţii municipalităţii.

Aşadar, ca în fiecare an, clujenii, organizații non-guvernamentale, companii private sau instituții sunt invitați să vină cu idei de evenimente sau proiecte pentru noua ediție a festivalului. Acestea pot fi transmise până la data de 2 aprilie 2018 la adresa de e-mail zileleclujului@gmail.com, pe pagina de Facebook www.facebook.com/ZileleClujului sau la Registratura Primăriei municipiului Cluj-Napoca, str. Moţilor nr. 7, precum și la primăriile de cartier.

În 2017, peste 250.000 de participanți s-au bucurat, în cele 4 zile, de peste 100 de evenimente în 30 de locuri din municipiu în cadrul Zilelor Clujului.

Loading...
Comenteaza