Video Armin van Buuren a compus imnul Untold 2019

Armin van Buuren a compus imnul Untold 2019

Cu doar trei săptămâni înainte de ediția aniversară Untold, Armin van Buuren și Avian Grays le dezvăluie fanilor imnul oficial al festivalului: "Something Real" (feat Jordan Shaw).

De asemenea, Armin van Buuren va avea pe scena principală a festivalului Untold 2019 cel mai lung set din cariera lui. Setul live va fi mai mult decât o performanță extinsă. Pentru această ocazie unică, DJ-ul desemnat de cinci ori cel mai bun din lume, va muta propria producție de festivaluri din Olanda în România. În plus, spectacolul va cuprinde numeroși oaspeți surpriză, inclusiv Josh Cumbee (cunoscut datorită piesei "Sunny Days"), Jordan Shaw ("Something Real") și Sam Martin ("Wild Wild Son"). În plus, spectacolul va aduce și muzică nouă – printre care și imnul oficial - și chiar o linie specială de îmbrăcăminte: Armin Untold.

 “Nu este un secret că festivalul Untold are un loc special în inima mea, așa că atunci când a apărut această oportunitate, nu am mai stat nici o secundă pe gânduri. Este o onoare pentru mine să compun imnul oficial al festivalului, pentru ediția aniversară din acest an și sunt super încântat că, în ziua Armin la Untold vom avea împreună cu publicul, cel mai lung show live pe scena unui festival, din cariera mea. Va fi magic! Vă asigur de asta!”, a declarat Armin van Buuren.

Festivalul Untold va avea loc, în perioada 1-4 august 2019, la Cluj-Napoca.

Loading...
Comenteaza