Când are loc Neversea 2019. Primele 10.000 de bilete, scoase la vânzare la preţ special

Când are loc Neversea 2019. Primele 10.000 de bilete, scoase la vânzare la preţ special

Povestea Nevrsea continuă și în 2019. Primele 10.000 de abonamente, la preț special, vor fi puse în vânzare săptămâna viitoare. 

Cea de-a treia ediție a celui mai mare festival pe plajă din România, Neversea, va avea loc în perioada 4-7 iulie 2019, în Constanța. 

Primele 10.000 de abonamente, la preț special, se vor pune în vânzare miercuri, 5 decembrie, de la ora 14.00. Prețul acestora va fi de 399 de lei plus taxe și vor putea fi achiziționate doar de către cei care s-au înregistrat pe www.neversea.com. Prețul final al abonamentelor va fi de 599 de lei plus taxe. Vor fi disponibile și abonamentele VIP la prețul de 900 de lei plus taxe. Fiecare persoană care s-a înregistrat a primit pe mail un link unic, care va fi funcţional doar începând cu data de 5 decembrie, ora 14.00, prin care va putea achiziţiona maxim 4 abonamente. Cei care nu s-au înregistrat pot să mai facă acest lucru pe site-ul festivalului, www.neversea.com. 

Ediția din 2018 a fost un real succes. În cele patru zile de festival peste 210.000 de participanți din țară dar și din străinătate au trecut pragul tărâmului Neversea. Peste 150 de artiști internaționali au urcat pe cele 7 scene printre care, pentru prima dată în România: The Script, Aloe Blacc dar și artiști pe care fanii îi așteaptă cu multă nerăbdare, cum ar fi, Armin van Buuren, Steve Aoki, Lost Frequencies, Axwell&Ingrosso, Steve Angelo. Cei mai mulți participanți au venit din orașele București și Constanța, urmate de Cluj-Napoca, Ploiești, Brașov și Timișoara. Festivalul NEVERSEA a avut participanți din 95 de țări de pe întreg globul. Dintre aceste țări, cei mai mulți participanți au ajuns din Marea Britanie, Franța, Israel, Germania și Statele Unite ale Americii.

Loading...
Etichete
Comenteaza