Cât costă biletele la concertul Deep Purple de la Cluj

Cât costă biletele la concertul Deep Purple de la Cluj

Legendara trupă rock Deep Purple se întoarce anul acesta în România, pentru a susţine un concert la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe 10 decembrie. 

Deep Purple este una dintre cele mai reprezentative trupe rock care, de-a lungul timpului, a explorat noi stiluri, stârnind interesul celor ce nu erau născuţi pe vremea în care Deep Purple se afla în topurile industriei muzicale. Albume de succes precum 'In Rock' (1970), 'Machine Head' (1972), 'Made In Japan' (1973) şi melodiile 'Smoke On The Water', 'Child In Time' şi 'Soldier Of Fortune' au propulsat trupa în topul vânzărilor de bilete şi albume.

Cu nenumărate piese catalogate drept clasice în palmares, apariţiile lor live iscă multiple dezbateri între fanii mai vechi şi mai noi, mai ales după reeditarea albumului "Now What?!". Câştigător al unui Disc de Aur şi Top Ten în jurul lumii, albumul s-a vândut în peste un milion de exemplare, la care se adaugă peste un milion de spectatori la concerte, până acum. Videoclipurile "From the Setting Sun in wacken" şi "To the Rising Sun in Tokyo" s-au clasat, în aceeaşi zi pe locurile 1, respectiv 2, al topurilor muzicale britanice, dovedind încă o dată fascinaţia pe care o oferă show-urile trupei asupra publicului.

Pe scena din Cluj, solistul Ian Gillan, bateristul Ian Paice şi Roger Glover la chitară bass îi vor avea alături pe chitaristul Steve Morse şi clăparul Don Airey. Biletele sunt disponibile pentru următoarele categorii: în picioare, Acces General - 190 lei şi Golden Circle - 250 lei şi cu loc, la preţurile de 130 lei, 190 lei, 210 lei, 260 lei, 250 lei şi 400 lei (Loja VIP) şi se pot cumpăra începând cu 11 aprilie 2019, la ora 11,00, online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim. 

Trupa Deep Purple a mai concertat pe Cluj Arena în 2013, în cadrul Arena Music Fest şi în Bucureşti, în 2017 şi în 2014. VEZI AICI cine mai concertează, în 2019, la BT Arena.

Loading...
Comenteaza