Cine cântă la Neversea în 2019. Abonamente reduse, până joi

Cine cântă la Neversea în 2019. Abonamente reduse, până joi

Cea de a treia ediție Neversea va avea loc, în perioada 4-7 iulie 2019, în Constanţa. Organizatorii au anunţat primii artişti care vor urca pe cele 7 scene ale festivalului. 

G-Eazy, Jessie J, Afrojack, Lost Frequencies, Steve Aoki, Rudimental Dj, Jamie Jones, Tale of Us, Andy C, Wilkinson DJ Set, Flux Pavilion, Chinese Man și Subfocus DJ Set sunt primele nume din line-up-ul Neversea 2019

Rapperul american, G-Eazy vine pentru prima dată în România, pe scena principală a festivalului Neversea. Artistul a avut colaborări de succes cu Bebe Rexha, Britney Spears dar și cu fosta lui iubită, Hasley, pentru hitul „Him &I”. Jessie J urcă pentru prima dată pe scena festivalului NEVERSEA. Melodii ca și „Price Tag”, „Domino”, „Bang bang” dar și multe alte hituri ale artistei vor răsuna în această vară pe scena principală a festivalului.

Afrojack, Lost Frequencies și Steve Aoki se reîntorc pe mainstage-ul festivalului și sunt nerăbdători să ajungă în fața fanilor din România. Răsăritul de soare la malul Mării Negre va fi acompaniat de cei trei artiști aflați în top 100 a celor mai buni dj din lume. În vară ne întâlnim la scenele secundare cu Rudimental DJ, Jamie Jones, Tale of Us, Subfocus DJ Set, Andy C, Chinese Man, Flux Pavilion și Wilkinson DJ Set &MC Ad-Apt.

Cei care nu și-au achiziționat încă un abonament pentru cea de-a treia ediție a festivalului Neversea îl mai pot cumpăra la prețul special de 449 de lei plus taxe până joi, 14 februarie 2019, la ora 10.00. După acest termen, prețul acestora va fi de 499 de lei plus taxe. Prețul final al abonamentelor va fi de 599 de lei plus taxe.

Loading...
Comenteaza