Foto După ce 100.000 de oameni s-au distrat la festival, Jazz in the Park a curăţat şi replantat iarbă în Parcul Central

După ce 100.000 de oameni s-au distrat la festival, Jazz in the Park a curăţat şi replantat iarbă în Parcul Central

Organizatorii Jazz in the Park au curăţat şi replantat iarbă în Parcul Central din Cluj-Napoca. 

"Parcul Central e casa Jazz in the Park de șapte ani încoace. Și, pentru că știm ce impact are un eveniment de mari dimensiuni asupra lui, încercăm să-l lăsăm de fiecare dată cel puțin la fel de frumos și de curat cum l-am găsit. Ba uneori chiar și mai frumos. Anul acesta am replantat 1000 de metri pătrați de iarbă în zonele afectate și am strâns tot ce era de strâns în urma noastră - 'cause we like it green and healthy. Sperăm să vă bucurați în continuare de el și să-i purtați de grijă, că e al tuturor", transmit organizatorii Jazz in the Park. 

 

Peste 100.000 de persoane au participat la ediția 2019 Jazz in the Park, festival ce a avut loc în perioada 4-7 iulie la Cluj-Napoca. 30 de trupe din întreaga lume au urcat pe scenele din Parcul Central. 

Ediția din acest an a avut cel mai bun line-up din întreaga istorie a festivalului. Publicul venit în Parcul Central s-a bucurat de concerte memorabile, aplaudând nume importante ale genului, printre care Ghost-Note (US), Delvon Lamarr Organ Trio (US), Judith Hill (US), Shai Maestro Trio (IL), Chassol (FR), Tiny Fingers (IL), Festen (FR), Ours Samplus (FR), Hristo Yostov: Jazz Cats (BG), Malox (IL) și Kosmic Blues (RO). 

4.000 de persoane au donat 18.000 de euro pentru finanțarea celor trei proiecte culturale care urmează a fi susținute în cadrul fondului: voucherul cultural care permite persoanelor cu venituri mici primesc bilete gratuite la spectacole de film, teatru, operă sau muzee, programul de terapie prin artă în spitalele din România, inițiat de Create. Act. Enjoy, și Drama 5 - o serie de rezidențe de creație pentru tinerii dramaturgi din România, proiect al teatrului independent Reactor de creație și experiment.

 

Loading...
Comenteaza