Festival de Film Românesc, la Londra

Festival de Film Românesc, la Londra
A XIII-a ediție a Festivalului de Film Românesc începe joi la Londra, urmând ca până la 14 noiembrie la sala cinema Curzon Soho să fie prezentate producții cinematografice românești.

În ediţia din acest an a festivalului care se va desfăşura sub titlul ''Împreună și separat'' vor putea fi văzute filme de excepţie ca Bacalaureat (regia Cristian Mungiu), Sieranevada (regia Cristi Puiu), Marfa și banii (regia Cristi Puiu), Ilegitim (regia Adrian Sitaru), Câini (regia Bogdan Mirică) și Acasă la tata (regia Andrei Cohn).

Potrivit ICR Londra, vor fi prezenți la proiecțiile londoneze actorii Alexandru Papadopol (Acasă la tata, Marfa și banii), Ana Ciontea (Sieranevada), Vlad Ivanov (Câini), Maria Drăguș (Bacalaureat) și Alina Grigore (Ilegitim). Sesiunile de întrebări și răspunsuri cu invitații speciali din România sunt găzduite de jurnaliștii britanici Ian Haydn Smith și Mike Phillips, relatează agerpres.ro.

Festivalul de Film Românesc de la Londra (FFR) este un brand care a împlinit treisprezece ani. Istoria și succesul său fac din Festivalul de Film Românesc unul dintre evenimentele culturale românești majore ale anului în Marea Britanie. Este un eveniment de tradiție, care se bucură de o audiență foarte dedicată, conform sursei citate.

 

Loading...
Comenteaza