Jojo Mayer, unul dintre cei mai buni 50 toboșari ai tuturor timpurilor, revine la Cluj

Jojo Mayer, unul dintre cei mai buni 50 toboșari ai tuturor timpurilor, revine la Cluj

Jojo Mayer, unul dintre cei mai buni bateriști din lume, revine la Cluj-Napoca cu trupa sa Nerve, celebră pentru modul în care combină jazzul cu drum&base, muzică electronică, rock, jungle și alte stiluri. Concertul va avea loc în 1 mai 2018, în cadrul Jazz in the Park Club Sessions.

Jojo Mayer e reconoscut ca unul dintre marii interpreți și inovatori ai instrumentului și pentru modul în care combină jazzul cu drum&bass, muzica electronică, rock, jungle. Jojo a pus bazele unei noi forme de expresie muzicală, unică astăzi în lume.

Conceptele și tehnicile lui de reverse engineering în timp real au introdus o nouă paradigmă și au deschis ușa pentru o întreagă generație de muzicieni.  „Omul nu e o mașină și nici n-a fost creat să cânte precum una. Dar avem ceva care ne facem să cântăm mult mai bine decât ele și aici mă refer la diferența creativă dintre 1 și 0. Asta e ceea ce vreau să explorez. Aceea e partea cea mai interesantă, acolo e magia. N-o poți atinge, dar oamenii o pot simți”, declara Jojo Mayer la una dintre conferințele la care a fost invitat la speaker.

„Nerve pare să fie muzică electronică, dar nu e. Nu “sună” a jazz sau rock, dar e”, așa își caracterizează membrii trupei stilul unic, care i-a făcut celebri în toată lumea. Nerve înseamnă: Jojo Mayer: tobe, John Davis: Bass, Jacob Bergson: clape şi Aaron Nevezie: sunet.

Biletele la concertul din /Form Space costă 50 de lei până în 15 aprilie 2018 şi 70 de lei după această dată.

Jojo Mayer şi Nerve au urcat pe scena de electro-jazz din Parcul Central în cadrul ediţiei din 2017 a festivalului Jazz in the Park.

 

Loading...
Comenteaza