"Netflix" a la TIFF. Cât te costă să vezi online filmele festivalului clujean

"Netflix" a la TIFF. Cât te costă să vezi online filmele festivalului clujean

Platforma TIFF Unlimited a fost lansată în cadrul Galei de deschidere a festivalului de film clujean, anunţul fiind făcut de către preşedintele Tudor Giurgiu. 

Ajuns la majorat, Festivalul Internațional de Film Transilvania intră oficial în epoca VoD. Viitorul TIFF-ului, așa cum menționa și Tudor Giurgiu, ,,trebuie să fie un mix între tradiție și digital, între a continua proiecțiile în sălile de cinema și a găsi formula potrivită de a le muta în online.’’ Acest lucru devine posibil odată cu TIFF Unlimited.

Concepută să continue experiența festivalului chiar și după finalul acestei ediții, platforma va permite abonaților, să vizioneze filme selectate de echipa artistică a festivalului. Până pe  9 iunie, utilizatorii pot opta pentru unul dintre abonamentele disponibile la un preț promoțional - 10 Euro (3 luni), 25 Euro (6 luni), 50 Euro (1 an). Din 10 iunie, costul abonamentelor se va modifica astfel: 17 Euro ( 3 luni), 35 Euro (6 luni), 65 Euro (1 an). Promoția care include și accesul gratuit timp de o lună la achiziționarea oricărui tip de abonament dintre acestea, se va păstra și după perioada de pre-sale.

Loading...
Comenteaza