O pânză de 15 metri pătraţi prinde viaţă sub ochii clujenilor. Cum poţi să contribui

O pânză de 15 metri pătraţi prinde viaţă sub ochii clujenilor. Cum poţi să contribui
O pânză de aproximativ 15 metri pătraţi urmează să fie pictată de 15 artişti din toată ţara în cele două zile ale festivalului 18+, eveniment ce va avea loc pe Dealul Cetăţuii. Lucrarea va fi expusă ulterior în mai multe oraşe ale ţării.

"Una dintre ambiţiile festivalului este să încurajeze interacţiunea dintre artişti, oferindu-le spaţii creative şi instrumentele necesare prin care aceştia pot descoperi forme noi de exprimare. Cu siguranţă provocarea de a aduce 15 viziuni diferite să lucreze împreună la un tot unitar o să creeze o experienţă aparte atât pentru artiştii implicaţi în proiect cat şi pentru public" explică organizatorii.

Înscrie-te la proiect!

Artişti din toată ţara sunt invitaţi să se înscrie la acest proiect. Pentru aceasta, doritorii trebuie să trimită până la data de 9 mai un e-mail la adresa: 18plusfestival@gmail.com, ataşând cv-ul şi portofoliul personal sau detaliile unde pot fi vizualizate lucrarile din portofoliu. Lista finală a artiştilor selectaţi urmează sa fie publicată pe site-ul festivalului în data de 11 mai.

Festivalul nu este la prima iniţiativă de acest gen. În cadrul primei ediţii a 18+ din 2013 a fost construit un labirint multisenzorial de 600 metri pătraţi la care au participat peste 30 de tineri artişti, instalaţia fiind apoi itinerată în mai multe oraşe ale tării, atragând în total aproximativ 20.000 de vizitatori.

 

Loading...
Comenteaza