O româncă va juca alături de Brad Pitt

O româncă va juca alături de Brad Pitt
Anamaria Marinca, renumită datorită mai multor roluri, în special al Otiliei din „4,3,2”, este unul din actorii români importanţi invitaţi la TIFF 2014.

Actriţa a dialogat cu publicul la TIFF Lounge; a vorbit despre rolurile pe care le are în prezent, despre filmele în care joacă, despre rolurile pe care le refuză şi despre filmul cu Brad Pitt în care va apărea.

„Eu sunt atrasă de metafora din scenarii. Sunt cele mai importante. În funcţie de cum mă regăsesc eu în ele, decid dacă accepta sau nu", a spus actriţa.

Filmul în care poate fi văzută la TIFF 2014 e o peliculă care aduce a Gravity, filmul cu Sandra Bullock şi George Clooney, dar care nu poate fi asemănat cu pelicula lui Cuaron.

„Joc într-un film în care o misiune merge pe Europa, satelit al lui Jupiter, unde s-a descoperit viaţă, e apă acolo şi sunt şanse mari să fie viaţă. Nu se poate compara cu Gravity, pentru că e un film în care rolul e de echipă. Am văzut filmul lui Cuaron, mi-a plăcut mult. Post producţia a durat 5 ani la el! M-a emoţionat filmul", a povestit Marinca.

Impresariată la Londra, actriţei i se propun roluri în filme comerciale. „Televiziunea a devenit super importantă, ăsta e adevărul. Ce să fac, să iau un contract care mă obligă pe şase ani să fiu în aceste seriale, cu mare notorietate sau să îmi văd de proiectele mele artistice, care îmi plac mult, asta e o dilemă", a răspuns Marinca la întrebarea moderatorului Mihnea Măruţă.

Întrebată de proiectele în care va juca ea, a dezvăluit că va turna un film alături de Brad Pitt. „Voi juca într-un film despre un echipaj de tanc. Da, alături de Brad Pitt, aşa e. E un film despre cucerirea Germaniei, ultimele luni ale celui de al doilea război mondial. Mai multe nu pot să spun, contractele de confidenţialitate sunt foarte dure", a spus Marinca, la TIFF Lounge.

Loading...
Etichete
Comenteaza