Regizorul Andrei Șerban susţine că și-a găsit trupa ideală, la Cluj

Regizorul Andrei Șerban susţine că și-a găsit trupa ideală, la Cluj
Fără menajamente, cunoscutul regizor vorbește despre metehnele artiștilor, critică instituțile statului și comentează cu ironie cel de-al treilea titlul de doctor honoris causa pe care l-a primit.

Cu zeci de ani de experiență și o carieră internațională de respectat, Andrei Şerban, regizorul român care a montat spectacole de teatru şi operă în 39 de ţări, a ajuns la concluzia ca succesul în teatru stă în rigoarea cu care se lucrează. După o vastă experiență cu artiști de toate naţiile, şi de pe toate continentele, Șerban a ajuns concluzia că la capitolul „lucrul cu actorii" nu prea are cuvinte de laudă pentru români.

„Actorii din Bucureşti, majoritatea, sunt interesaţi să meargă să facă bani, să facă bani la o televiziune, să facă un film, să facă un radio, sau să facă o publicitate.

Într-o emisiune TV, regizorul a dezvăluit că și-a găsit trupa ideală, la Cluj. „Nici vorbă nu se pune că aceşti actori extraordinari de la Teatrul de Stat Maghiar din Cluj, care în momentul de faţă, o spun cu puţină nostalgie şi tristeţe pentru faptul că sunt român, totuşi ungurii sunt mai buni decât noi. Da, e adevărat, sunt mai buni. Este o trupă extraordinară, de mari talente care lucrează într-un mod foarte disciplinat, foarte puţin egoist, în care nimeni nu se gândeşte doar la el, ci se gândeşte să facă parte din ceva care este mai mare decât noi, care este proiectul", scrie EVZ.

Loading...
Etichete
Comenteaza