Sarah Brightman concertează la Cluj

Sarah Brightman concertează la Cluj
Sarah Brightman

Cântăreaţa britanică Sarah Brightman va concerta la Cluj-Napoca, în cadrul turneul mondial "Hymn". 

Concertul de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va avea loc în 22 octombrie 2019, iar biletele se pun în vânzare începând cu 14 decembrie 2018, la prețuri cuprinse între 145 lei și 525 lei. 

Lansat pe 9 noiembrie 2018, albumul "Hymn" este cel de-al 15-lea material din cariera artistei, după ce în 2013 a reușit să cucerească topurile internaționale cu albumul "Dreamchaser". Tonul mistic și înălțător al albumului este setat încă de la prima piesă - care aparține trupei Barclay James Harvest (Marea Britanie).

Albumul conține, de asemenea, piese ale unor compozitori de renume precum Eric Whitacre ("Fly To Paradise"), superstarul japonez Yoshiki ("Miracle") și DJ-ul german Paul Kalkbrenner ("Sky and Sand"). Albumul se încheie cu un duet între Brightman și Andrea Bocelli, interpretând piesa "Time to Say Goodbye".

Sarah Brightman este recunoscută în special pentru interpretările sale în interval de 3 octave și pentru pionieratul său în îmbinarea genului clasic cu cel modern. Soprana este singura artistă care a reușit să cucerească topurile Billboard atât pe partea de muzică dance, cât și clasică, obținând 180 de discuri de aur și platină în 40 de țări.

Reinterpretarea artistei de pe soundtrack-ul "The Phantom of the Opera" a înregistrat vânzări de peste 40 milioane de exemplare, la nivel internațional. Duetul său cu Andrea Bocelli, "Time to Say Goodbye", a devenit un succes internațional ce a reușit să vândă 12 milioane de copii în lumea întreagă.

Loading...
Comenteaza