Firma clujeană CoSoSys, preluată de unul din dezvoltatorii de top în privinţa soluţiilor de securitate

Firma clujeană CoSoSys, preluată de unul din dezvoltatorii de top în privinţa soluţiilor de securitate
Firma clujeană, dezvoltatoare de software pentru prevenirea pierderilor de date şi protejarea dispozitivelor portabile a fost achiziţionată de compania germană Astaro, “unul dintre dezvoltatorii de top din Europa de soluţii pentru managementul centralizat al securităţii (Unified Threat Management)”, a anunţat astăzi firma clujeană.
Cele două companii vor conlucra pentru a integra în sitemul mai complex de soluţii software de management al securităţii al Astaro, soluţiile oferite de CoSoSys, de securizare a dispozitivelor portabile, a porturilor şi de prevenire a pierderii de date, recizează reprezentanţii companiei clujene, într-un comunicat transmis presei.

Nivelul de securizare rezultat va fi mai ridicat şi mai complex decât al oricărui produs existent pe piaţă, se mai arată în comunciatul citat.

Compania germană va prelua atât tehnologia şi produsele CoSoSys, cât şi angajaţii echipei, au anunţat reprezentanţii firmei clujene.

“CoSoSys are o echipă extrem de talentată şi un portofoliu de produse impresionant, focalizat pe managementul şi securizarea utilizării dispozitivelor portabile în companii”, a precizat Jan Hichert, CEO al Astaro.

“Cumpărarea de către Astaro reprezintă o recunoaştere a calităţii şi inovaţei ce definesc soluţiile noastre. Suntem cu toţii nerăbdători ca, alături de Astaro, să continuăm să inovăm şi să dezvoltăm produse software care să răspundă provocărilor în permanentă evoluţie din segmentul protecţiei datelor", a speificat Roman Foeckl, directorul general al CoSoSys

Loading...
Comenteaza