Foodpanda îți aduce cea mai bună mâncare din Cluj-Napoca, direct de pe smartphone (P)

Foodpanda îți aduce cea mai bună mâncare din Cluj-Napoca, direct de pe smartphone (P)
Vrei să îți potolești foamea în cel mai rapid, ușor și delicios mod posibil? Cea mai bună mâncare din Cluj-Napoca ajunge la tine acasă sau la birou, prin foodpanda, cea mai mare platformă de food ordering din România. Restaurante de top din oraș, cu preparate delicioase si meniuri pe toate gusturile, sunt disponibile pe foodpanda.ro și în aplicația de mobil, pentru ca tu să găsești gustul preferat!

În mai puțin de un minut, gurmanzii pot comanda meniul preferat, fie că este vorba de pizza, salate, sushi, burgeri, preparate fast-food, mâncare italiană, asiatică, românească, mediteraneană, vegetariană, cu specific internațional ori pescăresc sau chiar pop-corn. Din meniul foodpanda nu lipsesc nici cofetăriile sau gelateriile, care le oferă clienților delicatese reci sau calde, de la deserturi tradiționale și până la preparate originare din locuri exotice.

La fel ca în orice restaurant, poți personaliza preparatele după gustul tău, adăugând diferite sortimente de sosuri și topping-uri. Cerințele speciale pentru meniul tău vor fi transmise direct la restaurantul de la care comanzi.

Toate acestea sunt disponibile pentru clujeni atât online, pe foodpanda.ro, cât și pe dispozitivele mobile, prin aplicatia platformei. Disponibila pentru smartphone-uri sau tablete, aceasta este disponibilă gratuit în App Store și Google Play. Poți comanda de oriunde, chiar și după ce pleci de la birou, dacă vrei să te bucuri de cină la scurt timp după ce ajungi acasă. foodpanda este ușor de utilizat pe orice telefon mobil și oferă posibilitatea de urmărire a comenzilor în timp real, pentru a putea ști exact momentul în care mâncarea ajunge la destinație.

Prin intermediul platformei online sau folosind aplicația pe mobil ai acces la peste 40 de restaurante de top din oraș, care te întâmpină cu cele mai bune preparate, la prețuri accesibile. Mai mult, ai parte și de oferte exclusive sau reduceri ca să poți face economii. Plata o poți face online sau direct din aplicație, ori cash, la livrare.

foodpanda.ro este cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, colaborând, în prezent, cu peste 500 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați, Craiova, Sibiu și Buzău.

 

Loading...
Comenteaza