Operatorii din turism s-au săturat de “ciurucurile” folosite drept chartere

Operatorii din turism s-au săturat de “ciurucurile” folosite drept chartere
Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) va susține demersul Companiei Naționale de Transporturi Aeriene (TAROM) de a dezvolta propria flotă, prin închirierea sau cumpărarea a patru aeronave noi Airbus A320 sau Boeing 737, în acest an.

Măsura de a mări flota cu acest tip de avioane, cu o capacitate de 160-190 de locuri, este așteptată cu interes de turoperatorii români de chartere.

“TAROM are mare nevoie de aceste aeronave. Sunt multe destinații ce pot fi operate din România. Avem mare nevoie la activitatea de chartere, pentru că aici cererile sunt mari, și de 20 de ani pentru astfel de curse se folosesc avioanele care mai rămân după ce se completează necesarul pentru cursele regulate. 

Turiștii români călătoresc tot mai mult și mai des și preferă serviciile complete și de calitate, iar turoperatorii români, în marea lor majoritate, au dorința de a lucra cu compania națională de transport aerian a României”, declară Alin Burcea, președintele ANAT.

Umătorul pas așteptat de ANAT este completarea flotei cu aeronave pentru zboruri lung curier, mai ales că au fost eliminate vizele pentru românii care doresc să călătorească în Canada, iar formalitățile pentru ca turiștii din China să ajungă mai ușor în România s-au simpificat.

Loading...
Comenteaza