11 noi magazine Auchan în Cluj

11 noi magazine Auchan în Cluj

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care compania Auchan Romania preia magazinele din stațiile Petrom.

Retailerul multinațional francez Auchan va prelua magazinele destinate comercializării produselor alimentare și non-alimentare din stațiile Petrom, astfel că, magazinele din cele 11 stații din județul Cluj vor fi transformate în magazine de proximitate MyAuchan. 

Auchan Romania este membră a grupului Auchan Holding, principalul obiect de activitate fiind comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun. În România, Auchan își desfășoară în prezent activitatea prin 33 hipermarketuri și prin 22 magazine de proximitate MyAuchan.

OMV Petrom Marketing are ca obiect principal de activitate comerțul cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate. Compania comercializează prin intermediul stațiilor de distribuție Petrom şi produse alimentare, băuturi alcoolice și răcoritoare, produse pe bază de tutun, precum și diverse servicii legate de restaurant, snack-bar.

În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea propusă nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Loading...
Comenteaza