230 de locuinţe noi din Cluj, prezentate la un târg imobiliar de la Bucureşti

230 de locuinţe noi din Cluj, prezentate la un târg imobiliar de la Bucureşti
Compania imobiliară Imoteca a anunţat că va prezenta, la ediția de toamnă a Târgului Imobiliarium de la Bucureşti, 3.000 de unități locative noi, 230 fiind localizate în Cluj-Napoca. Investițiile în aceste proiecte se ridică la 39 de milioane de euro.

„Majoritatea proiectelor noi sunt un exemplu foarte bun pentru tendințele actuale de pe piața imobiliară. Românii caută locuințe noi care să le ofere beneficii extra (piscină, loc de joacă, parcare), dar care să fie și cât mai aproape de locul de muncă. Cererea de apartamente noi crește și în alte zone din România, iar investitorii străini sunt atrași de  potențialul lor și încep să construiască în orașe precum Brașov sau Cluj”, susţine Rafaela Nebreda, reprezentant al Imoteca. 
 
Printre proiectele ce se vor lansa în București se numără The Ark Residence, un condominium în zona Pipera, cu facilități integrate: piscină, loc de joacă pentru copii, spații verzi și apartamente cu grădină, Urbanesque Residential & More – un proiect concept ultracentral, cu accente arhitecturale moderne, în apropiere de Universitate, și faza a III-a a proiectului Timișoara 58. Târgul Imobiliarium va avea loc în perioada 13-15 octombrie, la Băneasa Shopping City.

Loading...
Comenteaza