230.000 de euro pentru CFR Cluj

230.000 de euro pentru CFR Cluj
Consiliul Local (CL) Cluj va propune în sedinta sa de marti acordarea a 800.000 de lei pentru sustinerea participãrii clubului CFR 1907 în Liga Campionilor Europeni.

Pe lângã sumele pentru tichetele destinate cadrelor din învãtãmântul preuniversitar clujean si reparatia celor 18 terenuri de sport a câtorva licee din municipiu, rectificarea bugetului CL vizeazã si clubul de fotbal CFR Cluj.

în sedinta de marti, în care se va discuta proiectul de buget, Executivul municipiului Cluj-Napoca propune alocarea a 800.000 de lei pentru a sustine clubul în competitia europeanã. Mentionãm cã în ultimii doi ani municipalitatea a alocat în total cluburilor clujene de fotbal CFR si Universitatea 5,4 milioane de lei.

 “Evident cã Universitatea a beneficiat de un sprijin mai mare, datã fiind calitatea de actionar majoritar pe care a avut-o CL la club, dar acum CFR a intrat în Liga Campionilor si are nevoie de sprijinul nostru”, a spus primarul Emil Boc. Edilul orasului promite cã va sprijini în egalã mãsurã ambele echipe de fotbal.

Loading...
Comenteaza